Malta'da Dil Öğrenmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı Bize Hemen Ulaşın Kampanyalarımız Hakkında Ayrıntılı Bilgi Alın!
 




Tüm Öğrencilerimize Malta'da hakkında ücretsiz oryantasyon hizmetimiz vardır!
Malta Vizesi:Maltada İngilizce .com:)Malta vize evrakları,Maltaya vize,Malta vize başvurusu,Malta vize için gereken evraklar,Maltaya vize başvurusu,malta dil okulları,maltada ingilizce ve dil okulları,malta vize evrakları,malta için gereken vize evrakları,malta vize başvurusu evrakları,malta vize evrakları,malta
Malta Vize Prosedürü

Malta Türk öğrencilere, Ocak 2003 tarihinden itibaren vize uygulamaya başlamıştır ancak kolay alınabilen bir vizedir..Bugüne kadar firmamız aracılığı ile MALTA ya giden öğrencilerden vize alamayan hiç olmamıştır..

SÜREÇ:VİZE İŞLEMLERİNİZ FİRMAMIZ TARAFINDAN TAKİP EDİLMEKTE VE SONUÇLANDIRILMAKTADIR.

MALTA ÖĞRENCİ VİZESİ  EVRAKLARI

  • Okunaklı büyük harfle tümüyle doldurulmuş başvuru formu (Karya tarafından sağlanır)
  • Geçerli bir pasaport (kalmak istenilen süreden itibaren en az 3 ay geçerlilik süresi)
  • Yeni çekilmiş pasaporta uygun arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Kimlik fotokopisi
  • Pasaportun dolu olan sayfalarının fotokopisi ve varsa geçmiş schengen vizelerinin
  • fotokopileri
  • Kalacak yer detaylari
  • Uçak rezervasyonu
  • Ayakta, yatakta, bütün ACİL tedavi ve söz konusu olduğunda acil dönüş masraflarını da
  • kapsayan, bütün Schengen üyesi ülkelerde geçerli olacak seyahat sigortası ve fotokopisi
  • (sigorta değeri en az 30.000 .Eur olmalı) (Karya yardımcı olacaktır)
  • Seyahat esnasında masraflarını ödeyebileceğinin ispati (geçerli kredi kartı veya günlük en
  • az 48 .Eur harcamasına yetecek kadar nakit)
  • En son devam ettiği okul veya üniversiteden öğrenci belgesi
  • Alınmış olan eğitim, kurs sertifikaları
  • Malta´ daki okuldan kursun başlangıç ve bitiş tarihleri ve haftalık ders saatlerini gösteren okul kabul veya kayıt belgesi (Karya tarafından sağlanır)
  • Okul/üniversite ücretlerinin tamamının ödendiğine dair orijinal belge ve fotokopisi( başvuru yapılmadan bütün ucretin odenmesi gerekmektedir)

    Kişinin kendi geliri olmadığı durumda, aile ya da sponsorun maddi durumu belgelenmelidir.
    Maddi durumu gösteren belgeleri
    Şirketin imza sirküleri aslı ve fotokopisi(son bir sene içerisinde çıkartılmış olmalı)
    Faaliyet belgesi aslı (son 3 ay içerisinde alınmış olmalı)
    Vergi levhası fotokopisi
    Ticaret sicil gazete veya bağlı bulunulan oda kaydının aslı ve fotokopisi
    Sahsın son altı aylık banka cüzdanları aslı ve fotokopisi (tapu, kira kontratı vb.)
    (maaşlı çalışanlar icin)
    S.S.K İşe giriş belgesi fotokopisi
    S.S.K onaylı son 4 aylık prim bildirgeleri veya S.S.K dan veya internetten alınacak S.S.K hizmet cetveli
    Maaş bordrosu (son 3 aylık aslı)
    Sahsın son altı aylık banka cüzdanları aslı ve fotokopisi (tapu, kira kontratı vb.)

BUTUN EVRAKLARIN ORJINALLERI VE FOTOKOPILERI OLMASI GEREKLIDIR.


*****Öğrenci gelir beyan edememesi durumunda, şayet başka birisi tarafından masrafları karşılanacaksa, masrafları karşılayacak kefil şahsın finans durumunu belgeyen tüm gerekli evrakların yanında, ayrıca noter aracılığıyla taahhütname vermesi zorunludur.Taahhutname ornegi gonderilecektir. ORJINAL, NOTER ONAYLI VE ISLAK IMZALI OLACAK.****
Türk vatandaşları için vize başvurularının değerlendirilmesi yaklaşık 1 hafta sürebilir.
Başvuru formu ve Başkonsolosluğa teslim edilen evraklar geri verilmez.

VIZE UCRETI: 120 EURO'DUR.  İadesi yoktur.
Öğrenciler İçin : 60 Euro'dur.